Філіп Кіркоров відвідав прем'єру Ані Лорак і заговорив про яскраву зустріч весни.

Ані Лорак презентувала своє шоу DIVA в кінотеатрах. На прем'єру прийшов і російський поп-король Філіп Кіркоров. На своїй сторінці в Instagram він поділився з багатомільйонною публікою спільними зі співачкою фотографіями.

У коментарях до фото Кіркоров написав, що весна створена для народження нових проєктів. Ані Лорак, за його словами, задала досить високу планку, запустила на великий екран шоу "Діва". Але він готовий прийняти у співачки естафетну паличку.

"Весна для того, щоб народжувати нові проєкти! Сьогодні Ані Лорак запустила на великий екран шоу Діва! Все в кіно! Планку задала дуже високу! Але ми з честю приймаємо естафетну паличку і стартуємо вже завтра 4 березня з новою зіркою #SUGAR by @natalitsa, яка підсолодить конкурс Євробачення 2021, вже в травні в Роттердамі! Зустрічаємо весну яскраво і смачно!", - написав Кіркоров.

Популярні новини зараз
Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Варто зазначити, що Ані Лорак створила другу за вартості в історії російського шоу-бізнесу виставу "Діва", яка стартувала три роки тому. Найдорожчим шоу на російській естраді вважався ювілейний концерт Кіркорова, який обійшовся йому в 6,5 мільйона євро.

Прем'єра шоу Ані Лорак відбулася при повному аншлазі в "Олімпійському". Артистка змінювала барвисті костюми, літала на "живій люстрі", співала в прозорій ванній і з'являлася в гігантському келиху для мартіні.

А цього року відбулась прем'єра DIVA в кіно.

Нагадаємо, Кіркоров кинув виклик всім любителям шкарпеток

Як повідомляв портал Знай.ua, Філіп Кіркоров з'явився перед шанувальниками в новому образі

Також Знай.ua писав, Ані Лорак анонсувала прем'єру свого кліпу