Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Вікторія Смеюха частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 300 тисяч осіб.

Сьогодні, 4 березня 2021 року, стало відомо, що колектив, в якому вона разом зі Славою Камінською перебувала протягом 15 років успішного існування, розпався. Тому Вікторія і повідомила фанатам, що на телеканалі "1+1" вийде сюжет, в якому вони зможуть багато чого дізнатися.

Вікторія Смеюха, instagram.com/vikanablack/
Вікторія Смеюха, instagram.com/vikanablack/

"Обіймаю вас мої улюблені шанувальники! Все колись закінчується. І хороше, і погане. Прекрасна особливість пам'яті людини-пам'ятати лише прекрасне! Найцінніше, що принесли мені ці 15 років-ваша любов! Мені дуже подобається дарувати вам моменти щастя. І я зроблю все що в моїх силах, щоб і далі співати. Співати для вас і для себе! Творчість це моє життя! Я ніколи не відвернуся від своєї мрії, поки не здобуду перемогу: готовність! Дія! Успіх!😍 ✌ @yuriynikitin вдячністю приймаю нову віху мого життя.🙏 🙏 🙏 ", - написала вона в підписі до публікації.

Вікторія Смеюха, скріншот: Instagram
Вікторія Смеюха, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, група "НеАнгели" розпалася після 15 років популярності: Слава Камінська назвала причину

Як повідомляв "Знай.ua", Смеюха з "Неангелів" зізналася, що зустріла в Дубай "того самого": "Доведеться захищатися"

Знай.ua писав, Вікторія Смеюха з "НеАнгелів" розсмішила гарячою фотосесією з папугою: "Перевірка на патріотичність"