Українські курсантки поліцейської академії знову опублікували скандальний ролик в TikTok, де "кинули зігу" під німецьку пісню.

Відповідний ролик з'явився на просторах мережі.

Першокурсниці Харківського університету МВС вже раніше потрапляли в поле зору публіки через скандальний відеоролик в TikTok, де вони станцювали під пісню "Наколочки" групи Воровайки.

Цього разу, ймовірно, ті ж студентки записали новий ролик під німецьку пісню "Майне кляйне". Дівчата одягалися в поліцейську форму і на сходах почали танцювати під німецькі мотиви. Все б нічого, якби курсантки в кінці не "кинули зігу" під слова "Хенде хох!"(Руки вгору!).

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Користувачі Мережі були приголомшені поведінкою майбутніх українських поліцейський і негативно висловилися на адресу дівчат в коментарях під відео.

"Виключені?", "Клас!", "Зигують", " Зигуючі курсанти. Правда чи що?", "Що я тільки що подивився?",- пишуть українці під публікацією.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Варто нагадати, що раніше курсантка поліції опинилися в епіцентрі скандалу у зв'язку з черговим відео в TikTok. Дівчата записали танець під пісню, яку можна охарактеризувати як російський тюремний шансон. Така поведінка майбутнього поліції викликала в українців неймовірне обурення, а звістка про їхній вчинок дійшла і до керівництва Академії.

Оскільки дівчата ще є курсантками, до них застосували більш м'які міри покарання. Вони не могли отримати щось більш догани або нарядів, якщо живуть в казармах.

Нагадаємо, що в одному з сіл на Полтавщині дві школярки порізали собі зап'ястя. Дівчат виявили у стресовому стані біля навчального закладу.

Як повідомляв портал Знай.uа, киянин вліпив копу в обличчя тарілку з вершками, а той йому – термін. У Києві горе-блогер пограв з копами і збитими вершками.

Також Знай.uа писав, що у Києві замість знесених кіосків у підземних переходах влаштувалися торговці всякою всячиною, влаштувавши стихійний базар.