Що ще замовив Кабінет Міністрів?

Послуги і товари, замовлені представниками Урядового кварталу на офіційному сайті майданчика електронної системи публічних закупівель ProZorro, не перестають дивувати. Цього разу до переліку найдорожчих і найцікавіших лотів увійшли замовлення профільних підрозділів Кабміну. Десятки тисяч рулонів туалетного паперу і літрів палива, послуги з перекладу, ремонт автопарку із Mercedes-Benz, Toyota, Nissan – чого тільки не побачити у квітневому переліку. Загальна ж сума сягає позначки у 20 млн грн. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Денис Шмигаль - фото Знай.ua
Денис Шмигаль - фото Знай.ua

6 млн пішло на переклад і комп'ютерні лоти

Одним з найсвіжіших замовлень Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України є "Послуги письмового перекладу офіційних листів, інформаційно-аналітичних та інших матеріалів" для офіційних заходів за участі керівництва Кабміну.

Обійшлися вони у 175 тис грн.

Тендер - скріншот
Тендер - скріншот

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Ще майже 100 тис грн було витрачено на послуги перекладу під час робочого візиту прем'єр-міністра України до Ватикану, Італійської Республіки та Німеччини.

Італія - фото travelgroup.ua
Італія - фото travelgroup.ua

Та в рази дорожчими виявилися комп'ютерні лоти. Програмна ж продукція і резервний міжмережевий екран захисту даних коштуватимуть ще близько 6 млн грн. Обидва аукціони відбулися 12 квітня.

1, 3 млн – на запаси туалетного паперу, горище і "прохолоду"

Зробило замовлення і Управління адміністративних будинків Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України.

Серед останніх – лот "Туалетний папір" у кількості 43 тисячі штук.

Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України
Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України

Причому, з усіх поданих пропозицій був обраний найдорожчий варіант – на відміну від двох учасників, що пропонували даний "пакунок" за 140 і 159 тис грн, Управління надало перевагу варіанту за 214 тис грн.

Ще 350 тис грн передбачено на коригування проектно-кошторисної документації з реставраційного ремонту горища головного корпусу Будинку Уряду України по вул. Михайла Грушевського, 12/2.

Кабмін - фото РБК-Украина
Кабмін - фото РБК-Украина

А буквально за тиждень, 29 квітня о 12:25, стартує ще один аукціон на досить кругленьку суму – на техобслуговування систем кондиціювання та холодильних камер Будинку Уряду передбачено понад 940 тис грн.

230 тисяч літрів палива і охорона машин обійдуться в 13 млн

Автопідприємство Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України теж "розгулялося" в замовленнях.

20 квітня розпочався процес подання пропозицій на закупівлю сотень тисяч літрів палива. Передбачувана вартість даного лоту сягає позначки у 7 млн 370 тис грн.

Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України
Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України

Загалом, у переліку – гігантські запаси в 230 тисяч літрів бензину А-95, А-92 і А-98. Сам же аукціон запланований на 26 травня.

Ще у 3 млн 991 тис грн обійдуться днями замовлені "Послуги з ремонту і технічного обслуговування мототранспортних засобів і супутнього обладнання".

Відповідній договір був укладений 19 квітня.

В переліку можна побачити цілу низку машин: Mercedes-Benz, Toyota, Nissan, Opel, Renault, Hyundai, ЛАЗ, автобуси OTOKAR Navigo T.

Mercedes-Benz S 600 GUARD - фото vip-car.com.ua
Mercedes-Benz S 600 GUARD - фото vip-car.com.ua

У списку "Активних" наразі і ще одна пропозиція – це охоронні послуги об'єктів АТП. А передбачено на них 1, 6 млн грн.

Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України
Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України

Ми і надалі слідкуватимемо за закупівлями так званого Урядового кварталу. Тож про подальший розвиток подій читайте на порталі Знай.ua.