Нещодавно у Вінниці розпочалося будівництво заводу спортивного спорядження “Head”.

На місці, де через декілька років стоятиме завод спортивного спорядження , сьогодні урочисто заклали символічний перший камінь – капсулу. На заході був присутній мер міста Сергій Моргунов, голова Вінницької облдержадміністрації та віце-президент компанії Геральд Скрованек. Після півтора року обговорень всі, нарешті, взялися до роботи, тому сьогоднішній день є знаковим не тільки для міста, але й для області.

Саме у Вінниці компанія HEAD International Holding GmbH вирішила збудувати свій найбільший завод з виробництва спортивного спорядження – площа виробничих об’єктів на підприємстві становитиме близько 43 тис. кв м. Інвестор поетапно планує створити 1000 нових робочих місць. Вироблятиме нове підприємство лижі, лижні кріплення та лижні черевики.

Як повідомлив Знай.ua Верховна Рада України підтримала в першому читанні законопроект, який передбачає запровадження процедури аудиту безпеки автодоріг.

Нагадаємо, що Знай.ua писав про те, як мер Івано-Франківська провів ревізію.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також, Знай.ua розповів, що житло у Києві зможуть дозволити собі лише обрані.