Коли кішка гуляє, то задирає попу вгору. Якщо ви не встигли стерилізувати свою вихованку, то допомогти їй під час тічки можна, зробивши спеціальний масаж.

Пораду для кошатників опублікували в телеграм-каналі «Подари котейке дом».

Спочатку злегка лівою рукою притисніть кішку в районі лопаток до підлоги. Після долонею правої руки натисніть в районі початку хвоста. Тиснути потрібно добре.

Головне - знайти правильну точку. Вона знаходиться прямо в основі хвоста. У деяких кішок у цьому місці можна помітити ямку. Щоб її знайти, необхідно лівою рукою взяти тварину під задні ноги – ніби під коліна. Великим пальцем правої руки натискайте біля основи хвоста, шукаючи правильну точку. Не бійтеся, якщо кішка почне гарчати. Це воно.

На потрібне місце кладете долоню і м'язом великого пальця натискайте на точку кілька разів. Кішка при цьому повинна гарчати. Продовжуйте масаж, поки тварина не почне вириватися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Далі відпустіть вихованку. Вона повинна почати кататися по підлозі. Це означає - Ви все зробили правильно.

Через п'ять хвилин повторіть процедуру. За один раз необхідно зробити 3-4 підходи. Якщо кішці знадобиться ще, вона до вас підійде.

Масаж необхідно робити протягом декількох днів.

Нагадавши десять порад, як заспокоїти вихованців під час обстрілів.

Читайте також, як кішка, зникла на 7 років, подолала 3 тисячі кілометрів заради господарів.