Держсекретар США Ентоні Блінкен та президент Литви Гітанас Науседа провели зустріч, та дійшли згоди, що треба зупинити Путіна.

Під час зустрічі Гітанас Науседа висловив думку, що в тому разі, якщо Путіна не зупинити на українській землі, може розростися глобальна війна. Про це повідомляє Reuters.

Він сказав: "Якщо хочемо уникнути Третьої світової, маємо зробити це зараз". Також президент Литви закликав надати військову допомогу Україні.

Під час зустрічі з держсекретарем США Ентоні Блінкеном президент Литви Гітанас Науседа, що Україні потрібно допомагати всіма можливими способами, включаючи військові.

Науседа впевнений, що Путін не зупиниться на Україні, він піде далі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ентоні Блінкен спочатку зустрівся з главою литовської держави, а потім із міністром закордонних справ Литви Габріелюсом Ландсбергісом.

У Вільнюсі підтримали заяви Науседу та заявили, що російське вторгнення в Україну було викликом основним принципам міжнародного порядку, спрямованим на підтримання миру між народами.

"Важливо, щоб люди розуміли, що насправді поставлено на карту і що це поширюється далі за саму Україну, навіть далі за країни Прибалтики та саму Європу".

Нагадаємо, раніше співробітники Запорізької АЕС намагалися достукатися до окупантів в ніч обстрілу.

Як повідомляв портал "Знай.ua", 12 доба війни з росією, ворог порушує всі закони ведення війни, гатить по цивільних.

Також "Знай.ua" писав, що 11-річна дитина дісталася самостійно із Запоріжжя до Словаччини.