ЗСУ активно беруть у полон російських загарбників. Загальна кількість окупантів, що здалися в полон, досягає 2 тисяч осіб.однак не тільки українські захисники беруть у полон російських солдатів, а й прості люди. Про це повідомляє УНІАН у telegram.

Російський солдат, який потрапив у полон ЗСУ розповів, що їх група відстала від колони і сховалася в кущах. Два дні окупанти харчувалися сухпайками, проте переховувалися вони недовго. За словами окупанта незабаром їх знайшли цивільні і дали вибір здатися в полон або померти. Окупант зізнався, що вибрали полон і кинули свої речі і техніку.

полонений російський солдат. Фото: скрін youtube
полонений російський солдат. Фото: скрін youtube

"Ми відстали від колони. Заховалися в кущах. Два дні їли свої сухпаї... а потім прийшли ваші озброєні цивільні і сказали: або здавайтеся, або ми вас уб'ємо. Тому ми кинули свої речі, свою техніку... і ось ми тут в полоні", - розповів російський солдат.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще