У Маріуполі, який перебуває в оточенні російських окупантів, від зневоднення пішла з життя маленька дитина. Про цей трагічний випадок повідомив президент України Володимир Зеленський під час свого щоденного брифінгу.

"У Маріуполі вперше за десятки років, мабуть, з часів вторгнення нацистів, від зневоднення померла дитина", — наголосив очільник держави.

Як повідомили у маріупольській міській раді, шестирічну дівчинку на ім’я Тетянка дістали з-під завалів зруйнованого будинку. Матір дитини загинула.

Встановити, як довго дівчинка перебувала під завалами, не вдалося. Спроби врятувати дитину виявилися безуспішними. Надто виснажений організм крихітки не впорався з навантаженням – вона померла.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми не можемо сказати, скільки часу дитина боролася за своє життя. Останні хвилини свого життя вона була одна, знесилена, злякана, відчувала страшну спрагу. Це лише одна з багатьох історій Маріуполя, який виживає у блокаді вже восьму добу", — сказано у повідомленні.

Дитина. Фото: скріншот youtube
Дитина. Фото: скріншот youtube

Нагадаємо, в блокаді у Маріуполі опинилися близько 400 тисяч цивільних, окупанти не випускають їх із міста та не допускають до них гуманітарну допомогу.

Нагадаємо, російські війська атакували гуманітарний коридор у Маріуполі - не вміють стримувати слово.

Раніше повідомлялося, що "найсильніша" армія світу: російські окупанти здалися в полон простим цивільним

Також, у Бучі ЗСУ знищили цілу колону російської техніки-тепер бронемашини і танки у "вічному заторі"