Росія стала першою країною в світі, яка не хоче забирати своїх загиблих солдатів, щоб поховати їх на рідній землі.

Про це сказав радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко під час телемарафону.

Так, стало відомо, що війна Росії проти України стала першою в історії людства, коли армія однієї зі сторін відмовляється забирати своїх загиблих. Подібного раніше ніколи не спостерігалося в історії. Це свідчить про те, що для РФ життя солдатів нічого не варте, і вони просто "гарматне м'ясо".

Знищена російська техніка, фото: МВС України
Знищена російська техніка, фото: МВС України

"Це перша війна за історію людства, коли армія відмовляється забирати своїх покійних. Ніколи досі в історії людства нічого подібного не було", - сказав він.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також за словами Вадима Денисенка, кількість російських полонених величезна. Як і раніше "стабільно велика кількість тих, хто здається в полон". Однак, більшість з них все ж бояться, що в Росії їх "судитимуть за цю справу".

Нагадаємо, РФ рано вранці 24 лютого увірвалася в Україну. Противник почав бомбити військові об'єкти, а потім атакував і мирні населені пункти, зокрема, Київ, Харків і Маріуполь.

Нагадавши, Українки звернулися до російських загарбників, від їхніх слів холоне кров: "будемо відстрілювати, як скажених собак"

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський відкликав усіх миротворців назад в Україну-посилять оборону. Президент Володимир Зеленський відкликає всіх українських миротворців

Також Знай повідомляв, "найсильніша" армія світу: російські окупанти здалися в полон простим цивільним. Російські окупанти здалися в полон звичайним цивільним