У мережі показали, як артилерія ЗСУ ювелірно знищує російські танки. Ворогові не вдасться пройти, як би вони не старалися, і які б провокації не влаштовували.

З кожним днем в мережі все більше роликів, на яких показано, як артилерія ЗСУ ювелірно знищує російські танки. За два рахунки вдається позбутися ворога, але вони не здаються.

Даний ролик був знятий не так далеко від Бородянки, що в Київській області. Артилеристам вдалося знищити кілька ворожих танків.

Відео в мережу опублікував Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ювелірна робота нашої артилерії по ворожих танках в районі населеного пункту Бородянка" - написав він.

Варто відзначити, що раніше Юрій Залужний подякував військовим за оборону України. Він сказав, що боротьба буде важкою, але Україна і її бійці вистоять, і будуть до кінця відвойовувати кожен шматочок своєї землі.

Звернення з'явилося в Facebook Залужного.

"Шановні генерали, офіцери, сержанти і солдати! Дорогі бойові друзі! Спасибі кожному з вас, хто сьогодні в строю захищає нашу землю від російського окупанта. Спасибі вашим рідним за те, що чекають. Спасибі українському Народу за довіру, допомогу, молитви", - заявив Залужний.

Далі він сказав спасибі міжнародним партнерам, які протидіють російській агресії, і не йдуть на поводу у пропаганди.

Нагадаємо, що Контратака ЗСУ під Києвом: українські військові за ніч знищили п'ять танків противника на підступах до столиці

Раніше повідомлялося, що ЗСУ знищили російську техніку в Харківській області: мінус 500 одиниць техніки одним обстрілом. У Харківській області знищили російську техніку

Також, в США прокоментували можливість застосування Росією хімічної зброї в Україні