У соціальній мережі розмістили публікацію про українську дівчину, яка відчайдушно намагається врятувати бездомних собак-інвалідів під Ірпенем. Вона показує свою людяність, показуючи неймовірну силу духу нашого народу.

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі «Новини Країни»

Всім вже напевно відомо, що російські окупанти всіма силами хочуть потрапити в столицю України – Київ. Вони розбомбили міста в Київській області: Бучу, Гостомель, Ірпінь та інші.

На превеликий жаль, багато людей з цієї місцевості залишилися без будинків. Українські військові і звичайні жителі допомагають людям провести евакуацію з цих містечок, так як там немає навіть води і світла.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Дівчина під Ірпінем намагається врятувати собак-інвалідів з притулку у безпечне місце. Окупанти добивають навіть своїх поранених, а українці борються за кожне життя, не важливо, чиє. Цим ми і відрізняємось. Оперативні новини без фейків та пропаганди НК+ > Підписатись", - підписана публікація в соціальній мережі.

Дивлячись на ці кадри, слова можуть виявитися зайвими, так як ця звичайна українка не може залишити бідних тварин без нагляду. Це говорить про справжню людяність.

Нагадаємо, що Кулеба зробив термінову заяву після спілкування з Лавровим.

Як раніше повідомляв портал "Zhaj", світові ЗМІ показали всій планеті, як російські окупанти розбомбили пологовий будинок у Маріуполі.

Також портал "Zhaj" писав, що у США заявили, що росія може застосувати хімічну зброю на території України.