Російські загарбники зіткнулися із шаленим опором українського народу, і це значно затримало їх атаку. Окупанти розгублені, проте вже починають розуміти, що війна - не спосіб чогось досягнути.

Про це йдеться в черговому зверненні президента України Володимира Зеленського від 14 березня.

Він наголосив, що перелякані окупанти масово тікають з полю бою, залишаючи свою техніку, яка переходить у власність ЗСУ і в подальшому використовується на користь України.

«Наші хоробрі захисники продовжують завдавати російським військам нищівних втрат. Уже скоро кількість збитих гвинтокрилів Росії досягне сотні одиниць. Бойових літаків вони втратили вже 80. Сотні танків, тисячі одиниць іншої техніки. За 19 днів російська армія втратила в Україні вбитими більше, ніж за дві криваві й багатолітні війни в Чечні», - додав президент.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Таким чином, силами ЗСУ кількість знищених ворожих гелікоптерів скоро досягне 100, бойових літаків збито 80 одиниць, знешкоджено сотні ворожих танків та тисячі одиниць іншої техніки.

Нагадаємо, що Ольга Сумська ридає над зруйнованим російськими загарбниками Харковом

Раніше повідомлялося, що мітрополіт Епіфаній відзначив величезну заслугу добровольців у війні з Росією - жертвують собою заради свободи

Також, українець пожертвував собою заради майбутнього країни: підірвав ручну гранату перед російськими окупантами. Політолог розповів про трагічний епізод української війни за незалежність. Доводиться жертвувати своїм життям заради майбутнього країни.