Диверсійні групи росії знайшли спосіб легально потрапляти до України з боку Європи. Про це попередили в Центрі протидії дезінформації при Раді національної безпеки та оборони.

Як зазначається, члени ДРГ заїжджають до України за посвідченнями журналістів відеоагентства Ruptly. Насправді ж це агентство є дочірньою компанією російського пропагандистського ресурсу Russia Today із офісом в столиці Німеччини - Берліні.

Крім того, можливе використання посвідчень на назви "Канал Redfish" чи "Агенція Maffick".

Українців закликають бути пильними і повідомляти інформацію про ворожі диверсійно-розвідувальні групи до чат-боту Служби безпеки України.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

«Ой, у Львові їм точно не раді і можуть зустріти Бандерівським смузі», «А чому не закрили офіс німці… ще один доказ пофігізму німецького керівництва», - пишуть у коментарях до повідомлення обурені українці.

Пропагандисти. Фото: скрін youtube
Пропагандисти. Фото: скрін youtube

Додамо, що канали російської пропаганди, зокрема й Russia Today, почали блокувати в усьому світі. Це викликало неабияке обурення зі сторони кремля та звинувачення у "русофобії".

Нагадаємо, що на життя Володимира Зеленського робили замах більше 10 разів за час війни - Михайло Подоляк. На життя українського гаранта робили замах вже більше 10 разів. Диверсантів зупиняли на півдорозі.

Раніше повідомлялося, що вгонь по мирному населенню і взяття Харкова за 3 дні: Російський полонений зізнався, що їхали вони зовсім не на "навчання"

Також, Володимир Зеленський на весь світ заявив про загибель 50 дітей під час війни проти Росії