Прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєской заявив, що Росія і Україна поки що не наблизилися до підписання домовленостей, а виконувати вимоги суду ООН не мають наміру.

Дмитро Пєсков зазначив, що поки що робота над підписанням домовленостей триває, і вони до цього не наблизилися. Коли це станеться-нікому невідомо.

Також, днем раніше Міжнародний кримінальний суд ООН закликав Росію в негайному порядку вивести війська з України, так як це суперечить всім законам. Дмитро Пєсков також відреагував на це повідомлення.

Дмитро Пєсков. Фото: "Інтерфакс".
Дмитро Пєсков. Фото: "Інтерфакс".
Дмитро Пєсков. Фото: "Інтерфакс".

"Ні, ми не можемо прийняти це рішення до уваги. У Міжнародного Суду є таке поняття, як "згода сторін". Тут ніякої згоди бути не може... "в даному випадку це те, що ми не можемо взяти до уваги" - говорить прес-секретар президента.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ці заяви вкрай суперечать словам делегацій обох сторін, що зараз вони працюють над важливим документом, який може позначити мир між сторонами, і в тому числі виведення військ. Однак, є нюанси, які продовжують опрацьовувати. Коли саме в них присвятять інших-загадка. Найімовірніше вони намагаються зараз напрацювати документ, який повинні будуть підписати Володимир Зеленський і Володимир Путін під час особистої зустрічі.

Участь Володимира Зеленського у заходах 76-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН, president.gov.ua
Участь Володимира Зеленського у заходах 76-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН, president.gov.ua

Джерела повідомляють, що це може статися вже зовсім скоро, проте точної дати ще ніхто не знає.

Нагадаємо, що Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" показала справжнє обличчя "русского мира" в Україні

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський попросив німецький Бундестаг допомагати не тільки на словах

Також, залишки збитої ракети окупантів потрапили у високоповерхівку в Києві