24 лютого Росія напала на Україну, напад супроводжувався авіаударами по декількох критичних містах нашої країни. Після того, багатотисячна армія рф почала наступ на українські міста.

Щоб зрозуміти, чи чекають путіна в Україні, досить подивитися, як українці ховають одного загиблого солдата. Відео показали в телеграм-каналі PerepichkaNews.

У кадрах, який знятий з автомобіля, який привіз загиблого, під пісню "Пливе кача" видно, що сотні людей вздовж дороги стоять навколішки та тримають свічку - українці. Вони так вшановують пам'ять загиблого захисника.

Відео триває 34 секунди, і весь цей час, скільки триває відео і їде автомобіль, вздовж дороги не кінчається свічкова дорога, дорога пошани та почесті для захисника, який поклав своє життя, щоб мирні люди могли прожити ще один день у мирі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На відео навмисне не показали, кого ховають, адже кожен український захисник, кожен воїн, хто став на захист своєї рідної землі, свого народу - вартий такої дороги...

На жаль, війна не буває без втрат, за останніми повідомленнями, за три тижні війни загинули понад 100 дітей. Мирних жителів, і звісно тих, хто боронить. Адже російські військові прийшли і показують своє дикунське лице, та не зупиняючись ні перед чим, у бажанні знищити українців.

Нам лишається схилити голову і коліно перед героями, які віддали життя за Україну, Вічна їм пам'ять і слава!

Нагадаємо, раніше за ініціативи Президента, кожного ранку о 9-тій - в Україні - хвилина мовчання за загиблими.

Як повідомляв портал "Знай.ua", командир взводу розвідбату морпіхів Антон Гевак героїчно загинув у бою за Маріуполь.

Також "Знай.ua" писав, що українець пожертвував собою заради майбутнього країни.