Росія напала на Україну вже 22 дні назад, щодня окупанти сіють страждання, смерті, розруху.

СБУ показало полоненому окупанту результати бомбардувань та руйнування, до яких призвів "русскій мір", який вони прийшли нести в Україну. Відео здивованого окупанта показали на телеграм-каналі Инсайдер.

Окупант дивився зі здивуванням, і не повірив, що це відбувається в Україні "Це що зараз? ", - запитав він. А після перегляду аж заплакав.

Після перегляду він ледь оклигав, і так і не міг нічого сказати на побачене.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Я навіть не знаю, що сказати", - відповів на запитання поліцейського. Тоді співробітиник правоохоронних органів поставив риторичне питання: "Бачиш, що наробив твій "русскій мір"?"

Нагадаємо, що російські солдати, які здалися у полон, можуть розраховувати на те, що їх буде звільнено. Українська сторона ставиться до них набагато краще, ніж до них ставилися в рідній країні.

Нагадаємо, що командування збройних сил російської федерації продовжує вживати заходів щодо поповнення втрат особового складу за рахунок іноземців.

За наявною інформацією, російськими окупантами вже підібрано близько 1000 добровольців із представників, так званої армії Башара Асада та Хезболи.

Нагадаємо, раніше бійці полку Азов за добу знищили 4 танки та 2 БТРа, ще 1 БТР росіян підбитий.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пєсков зізнався, що путін не хоче їхати в Україну, де розв'язав війну.

Також "Знай.ua" писав, що російські війська знищили Меморіал пам'яті Другої світової в Україні.