Відомий український блогер Олексій Дурнєв показав, як живеться росіянам закордоном. Він опублікував ролик в instagram, в якому дівчина розповідає, що вона Зараз на Балі і вже відчуває зростання цін та інші наслідки нападу рф на Україну.

Росіянка, яка зараз перебуває на Балі заявила, що вже відчуває наслідки санкцій і нападу на Україну. Так, вона зізналася, що через стрімке зростання цін була змушена з'їхати з вілли і шукати нове житло. При цьому вона боялася, що їх можуть просто не поселити через те, що вони росіяни.

Росіянка на Балі. Фото: скрін instagram
Росіянка на Балі. Фото: скрін instagram

"Напевно в Росії не так відчувається зростання цін як для нас закордоном. Все стало коштувати приблизно в два рази дорожче. Тому ми з'їжджаємо з цієї вілли і шукаємо зараз нову. І сьогодні на перегляді господар запитав нас: ви росіяни чи українці. Дуже забарилися відповідаючи на це питання, тому що не зрозуміло як взагалі люди реагують, чи заселять нас, дізнавшись, що ми росіяни", - сказала росіянка на відео.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"На Балі русня боїться зізнатися, що вони з "великої країни" ахаххаахах", - підписав ролик блогер.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський закликав світ зупинити торгівлю з Росією:"щоб долари не оплачували нашу кров". Володимир Зеленський закликав українців по всьому світу тиснути на бізнес і уряди, щоб зупинити торгівлю з РФ.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Нагадаємо, ні краплі людяності: у Харкові російський літак скинув бомби під час евакуації людей зі зруйнованого будинку, відео. Окупанти скинули щонайменше два снаряди.