Віцепрем'єр-міністр - Міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук назвала кількість полонених російських солдатів в Україні, а також анонсувала створення спеціального бюро, через яке можна дізнаватися про військовополонених з обох сторін. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ у facebook.
Ірина Верещук заявила про створення національного інформаційного бюро, яке покликане акумулювати досі розрізнену інформацію про військовополонених і безвісти зниклих з обох сторін війни. Також вона зазначила, що на даний момент в Україні офіційно 562 військовополонених Росії.

Ірина Верещук, скріншот з відео
Ірина Верещук, скріншот з відео

"Гарячих телефонних ліній", які працюватимуть у форматі 24/7. Зараз офіційно військовополонених Росії у нас 562 людини. А є ще так званий Вантаж - 200 - ми теж тут формуємо дані і організовуємо роботу разом з Червоним Хрестом", - заявила Верещук.

Раніше Знай писав, Володимир Зеленський повідомив про укладення Єврокомісії щодо членства України в ЄС:"спільно рухаємося до мети".

Раніше Знай писав, "окупанти вбили 108 дітей": Володимир Зеленський у Бундестазі закликав німецьку владу зупинити війну. Президент України заявив, що в Європі стоїть "стіна", яка заважає повністю усвідомити трагедію в Україні.

Також ми писали, російські військові були знищені воїнами ЗСУ, намагаючись взяти штурмом Харків: їх втрати не злічити. ЗСУ продовжують гідно відповідати російським загарбникам.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще