У мережі розмістили несамовиту публікацію, в якій можна побачити українських дітей. Хлопчики і дівчатка з України благають про те, щоб закрили небо над Україною.

Відповідний пост оприлюднили в Telegram-каналі «Освітній центр Верховної Ради України»

Російський окупант вже близько місяця знищує мирні міста України. Армію рф вже і армією назвати важко, так як вони – справжні терористи, які вбивають дітей, жінок, пенсіонерів і навіть тварин.

У зв'язку з тим, що кожен день на українські міста продовжують падати бомби окупанта, українські діти змушені благати про допомогу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Українські хлопчики й дівчата, діти, що пізнали вже війну. Вони благають лише про одне: «Закрийте небо над Україною»! Адже це шлях до миру в нашій країні. Невже ці слова дітей нічого для світу не значать: «Благаємо стоячи на колінах Запаливши свічку на столі Закрийте небо! Збережіть нашу країну! Що зараз у пекельному вогні... "#CloseTheSky все буде Україна", - підписаний відеоролик в соціальній мережі.

Дивлячись на дані кадри, і слова можуть виявитися зайвими. На превеликий жаль, НАТО відмовляється закривати небо над Україною, а невинні люди продовжують вмирати від бомб окупанта.

Нагадаємо, що Тарас Тополя звернувся до українців.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, що російський танк обстріляв машину з дітьми.

Також портал "Знай" писав, що Російські морпіхи зазнали поразки в Одесі.