З початку російського вторгнення в Україну найбільше страждають великі міста, які знаходяться найближче до кордонів або окупованих територій. Серед них - Маріуполь. Його вже назвали містом-мучеником. Полк "Азов" показав у що росіяни перетворили ще недавно процвітаюче місто.
Бійці полку "Азов" зняли з повітря, як зараз виглядає Маріуполь, на який російські окупанти обрушили всю свою силу. Місто бомблять безупинно, руйнуючи все навколо. При цьому в заручниках залишаються українці, які змушені ховатися в підвалах зруйнованих будинків без їжі і води. Незважаючи на всі страждання мирні жителі і українські захисники тримаються з останніх сил і очікують допомоги.

Маріуполь після обстрілів росіянами. Фото: скрін youtube
Маріуполь після обстрілів росіянами. Фото: скрін youtube

"Це Маріуполь сьогодні... Немов мертве, Розстріляне ворогом місто... Але він ще живий. Там дихають люди-голодні, в підвалах догораючих будинків. Їхні серця ще б'ються під завалами в надії на порятунок. Наш Маріуполь продовжує відчувати біль від авіабомб і пронизливої артилерії. Він все ще живий організм, який очікує порятунку...",- йдеться в повідомленні.