Стало відомо про те, що прості українці продовжують допомагати українським військовим чим можуть. Іноді це може бути небезпечно для їхнього життя, але жителів не зупинити.

Пост з'явився в Telegram- каналі відомого українського політичного діяча Андрія Білецького. Він регулярно публікує важливу і актуальну інформацію, яка стосується війни.

Цього разу там з'явився ролик з одним простим українцем, який без страху вкрав у окупантів вантажівку, яка була повністю заповнена зброєю і боєприпасами.

Він зрозумів, що це важливий об'єкт, і може стати в нагоді нашим військовим. Все це тепер у руках Збройних сил України.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Простий житель викрав у окупантів вантажівку зі зброєю і боєприпасами. Все привіз ЗСУ. Підтримка місцевих жителів-те, чого ніколи не буде в недоармії окупантів!"- йдеться в повідомленні під постом.

На ролику видно, що транспортний засіб дійсно заповнений боєприпасами, які стануть в нагоді ЗСУ для ліквідації російської армії.

Андрій Білецький
Андрій Білецький

Раніше засновник полку "Азов", лідер Національного Корпусу Андрій Білецький у своєму зверненні розповів, яка позиція у окупантів, а також її лідера на даний момент.

"Чи варто брехати і говорити, що ми зможемо відсвяткувати перемогу через два тижні? Не варто. Нехай Росія – це недоімперія, але імперія. І ресурс людський, технічний, військово-промисловий тощо у неї є. Варіанту відступити назад, дати задню, для цього режиму вже не існує. Поразка в Україні - це фізичне знищення режиму та його представників. Бунт в Росії, як завжди, буде дурний і нещадний. Путін прекрасно розуміє, що в тій ізоляції, в якій він опинився, його ніхто не прийме. Він розуміє, що це питання виживання його і його наближених Еліт. Тому вони намагатимуться за всяку ціну дотиснути операцію в Україні до нашої капітуляції. Або до спроби знищення української державності", - упевнений Білецький.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що Елітний командир окупантів поїхав додому в целофані: хотів Одесу, але отримав "гарбуз"

Раніше повідомлялося, що вбшарпані "визволителі" залишилися ні з чим в Україні: ЗСУ розбили чергову колону забезпечення

Також, Дмитро Пєсков захотів позбутися всієї Росії, пояснюючи війну з Україною