У місто Славутич 26 березня увійшли російські окупанти і жителі відразу ж вийшли на вулицю, щоб показати, що "русский мир" їм не потрібен. Кадри героїчного протистояння окупантам опублікував telegram-канал "Інсайдер Україна".
26 березня "русский мир" дістався і до міста Славутич, але замість квітів і подяки окупанти отримали "гарячий" прийом місцевих жителів. Як тільки жителі 25 - тисячного містечка в Київській області дізналися, що до них зайшли фашистські танки - мер закликав людей вийти на площу міста з українською символікою і показати, що загарбників ніхто не чекав.

мітинг проти окупації. Фото: скрін youtube
мітинг проти окупації. Фото: скрін youtube

Безліч жителів вийшло на вулиці і кричали на адресу російських загарбників не дуже приємні речі, щоб вони підзадумались куди прийшли.

"П**араси прийшли в Україну, але ми вистоїмо!",- скандували люди.

Раніше Знай писав, у Мелітополі на Запоріжжі російські солдати бунтують проти керівництва і відмовляються воювати: хочуть повернутися додому живими. У заклику попереджають жителів області про провокації з боку окупантів.

Також ми писали, окупанти викрали відомого на весь світ українського спортсмена Дмитра Афанасьєва: увірвалися в його будинок в Херсоні. Окупанти продовжують свої нелюдські дії. Тепер викрали всесвітньо відомого спортсмена.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Нагадаємо, Рамзан Кадиров показав, як воюють його бойовики в Україні і зганьбився: проти будинків і оператор у вікні. Бойовики Кадирова показали чергове відео "боїв", яке викликає лише сміх