Нардеп Олексій Гончаренко поділився інформацією про те, що кадирівці не гребують грошима, та видають позиції де знаходяться російські солдати, для їхньої ліквідації.

Гончаренко заявив, що кадирівці беруть відносно не багато, цю інформацію депутат розмістив у своєму Telegram-каналі.

Олексій Гончаренко зазначив: "Неподалік Києва 2-3 дні тому було розбито групу розвідників ворога, дві бронемашини. Усього 8 200-х. Усі уродженці європейської частини Росії".

Він підкреслив, що координатами "поділилися" за винагороду всім відомі воїни-зрадники, кадирівці, що цілком для них природньо.

"Як розповіли мені хлопці з передка, координати переміщення розвідгрупи їм передали українські волонтери. Маршрут збігався один в один. Самі волонтери не приховують, що купують їх у кадировців через зв'язкових в інтернеті".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За словами нардепа, оплата проводиться в біткоїни і ціна кумедна – менш як 400 доларів за "ваньку". Він уточнив, що публікує цю інформацію за згодою моїх співрозмовників.

"Оплата провадиться в біткоінах. Ціна кумедна. Найменше 400 доларів за ваньку вийшло. Публікую це з дозволу моїх співрозмовників. Кадирівці продавати росіян не перестануть. Це їхні традиції. Їхня сутність. Потрібно на щось ролики для інстаграма знімати".

Нагадаємо, раніше Івлєєва з "Орел і Решка" під час війни в Україні перейшла до погроз.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сміливі дівчата з Теронліфанс зібрали для ЗСУ понад 5 млн гривень.

Також "Знай.ua" писав, що ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник з дружиною вирішив не тікати з України