Війна, у яку втягнула Україну росія, продовжує забирати життя найкращих представників нашого народу. У боях і в укриттях гинуть спортсмени, художники, музиканти та просто громадяни нашої держави, які могли б прославити її в майбутньому.

Цього разу трагічна звістка надійшла з оточеного Маріуполя – там трагічно загинув український чемпіон світу з кікбоксингу Максим Кагал.

Його життя обірвалося у бою за визволення міста від ворога. Про передчасну смерть видатного спортсмена, що сталася 25 березня, повідомив його тренер Олега Скирта у Facebook.

Він розповів, що кікбоксер світового рівня захищав місто Маріуполь у складі Окремого полку спеціального призначення "Азов".

Скрін, Facebook Максим Кагал
Скрін, Facebook Максим Кагал

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Спи спокійно, Братику, земля тобі пухом, ми за тебе помстимось", - пообіцяв Скирта у своєму дописі.

Додамо, що Максим Кагал – перший чемпіон світу з кікбоксингу ISKA серед дорослих у складі збірної України.

«Окупанти вбивають кращих… захищай нас із неба, хлопчику», «Слава герою! Вічна наша вдячність і вічна пам'ять! Земля пухом і царство небесне», «Спи спокійно, Друже. Україна-Мати пам’ятатиме Твій подвиг. Героям Слава!», - співчувають українці.

Нагадаємо, українка розповіла, як закордонні волонтери допомагають російським окупантам: "Загинули наші хлопці".

Раніше Знай писав, Чорнобаївка 2.0: воїни ЗСУ зізналися, що влаштували окупантам повторюване "пекло" в Сумській області

Також Знай повідомляв, ЗСУ ліквідували " кадирівців "з" елітного " підрозділу: не врятувала ні техніка, ні бойовий досвід. Чергова перемога ВСУ. У