Головний диригент Львівської опери Іван Чередніченко повідомив страшну звістку – його батьків, які мешкали в Ірпені Київської області, вбили російські загарбники.

Раніше чоловік звертався до місцевих мешканців та волонтерів із проханням допомогти йому в розшуках, оскільки він не міг вийти на зв'язок зі своїми рідними після окупації Ірпеня російськими військами.

Тепер же Іван Чередніченко на своїй сторінці у Facebook написав, що подальші розшуки не мають сенсу – його рідних більше немає в живих. Волонтери відвідали будинок його батьків у звільненому місті і дізналися страшну правду.

Скрін, Facebook Іван Чередніченко
Скрін, Facebook Іван Чередніченко

"Друзі, всім безмежно вдячний за допомогу в пошуку та підтримку… але, на жаль, сьогодні волонтери, які були біля нашого будинку, підтвердили, що моїх батьків безжально вбили російські мерзотники… тому попередній пост про пошук видаляю… Прошу помолитись за душі невинноубієнних… Надії та Володимира…", - із сумом повідомив Іван Чередніченко.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше Знай писав, у росії проводять приховану мобілізацію: злочинцям пообіцяли амністію, якщо повернуться.

Також ми писали, "Пластиковий пакет - не найкращий одяг для весілля": СБУ перехопила цікаву розмову "визволителя" з дівчиною. Голодні "визволителі" кинулися розграбовувати домівки людей.

Нагадаємо, Bayraktar представили новий турецький безпілотник з українським двигуном: ще один страшний сон для російських окупантів. Новий турецький безпілотник з українським двигуном. Це ще один апарат, який боятимуться росіяни