Війна росії проти України продовжується, попри мирні переговори, та обіцянки рф зменшити агресивні атаки на мирні міста, Володимир Зеленський повинен діяти як дипломат, він звернувся до народу Норвегії, з закликом підтримати Україну.

Головні тези, які намагався донести Володимир Зеленський у виступі перед парламентом Норвегії, це заклики до підтримки українців та пояснення того, що насправді відбувається.

Отже, президент України наголосив, що для ЗС рф немає заборонених цілей - вони атакують лікарні і житлові квартали вдень і вночі.

Російська техніка не закачується, хоча ЗСУ знищили дуже багато одиниць. Росія створила небезпеку в Чорному морі, встановивши свої міни. Вони можуть дрейфувати і до кордонів Норвегії, до фіордів. Це загрожує людям і навколишньому середовищу.

Також Зеленський підкреслив, що на ситуацію в Україні дивляться інші агресори. Якщо Росію не покарають, конфлікти спалахнуть і в інших регіонах. Та й сама росія не має наміру зупинятися на Україні, а йтиме далі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Свобода має бути озброєна" - Зеленський про необхідність дати Україні протикорабельну та протиповітряну зброю, а також артсистеми.

Він зазначив, що санкції проти рф повинні вводитися щотижня для відновлення миру. Зеленський закликав норвезькі компанії не допомагати російській військовій машині і піти з російського ринку.

Зеленський просить Норвегію заблокувати порти для суден рф, допомогти Європі зіскочити з енергетичної залежності від рф.

У Києві тисячі років тому жили Наші і ваші люди, а зараз на це місто летять російські ракети, російські окупанти вбили вже 145 дітей, і це лише офіційні дані.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський звернувся до українців - у росіян жодних шансів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям показали розкішну віллу посібника путіна Кадирова.

Також "Знай.ua" писав, що Арестович не проти поіронізувати з приводу всенародної любові до його персони.