У Fortnite вже зібрали $100 мільйонів на підтримку України. Epic Games направляє всі доходи від Fortnite з 20 березня 2022 року по 3 квітня 2022 року на гуманітарну допомогу людям, які постраждали від війни в Україні.

Xbox приєднується до акції, та витрачає свої чисті доходи на Fortnite протягом цього часу, щоб ми могли отримати більше допомоги людям України. Про це йдеться у повідомленні на Twitter.

20 березня Epic Games оголосила, що передасть усі прибутки з нового сезону Fortnite на гуманітарну допомогу Україні. За цей час компанія зібрала вже $100 мільйонів.

Кошти перекажуть у фонди:

  • UNICEF
  • World Food Programme
  • UNHCR, the UN Refugee Agency
  • Direct Relief
  • World Central Kitchen

Цей сезон Fortnite триватиме по 3 квітня, тож остаточна сума буде ще більшою. Йдеться про всі реальні гроші, які гравці витратили на покупки. Нові підписки теж рахуються. Microsoft також буде передавати чистий прибуток від продажу контенту Fortnite у Microsoft Store.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

У Epic Games зазначили, що не чекають, коли фактично будуть перераховані кошти, і вже після транзакції реєструють та переправляють вищезазначеним організаціям.

"Ми не чекаємо надходження фактичних коштів від нашої платформи та партнерів із платежів, що може зайняти деякий час, залежно від того, як була оброблена транзакція. Оскільки трансакції повідомлені, ми реєструємо їх і протягом днів надішлемо кошти організаціям гуманітарної допомоги".

Нагадаємо, раніше 7-річна Варвара збирала гроші на новий iPhone, але віддала їх на допомогу ЗСУ.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кіт Степан зібрав солідну суму для тварин, які постраждали від війни.

Також "Знай.ua" писав, що дівчата жартома вигадали Теронліфанс та зібрали ЗСУ понад 5 млн гривень.