Володимир Зеленський з'явився в спеціальному репортажі американського інформаційного каналу Fox News, де розповів про ситуацію в Україні, хід переговорів з росією, можливістю поступок України путіну та інше.

Інтерв'ю вже опубліковано на сайті Fox News.

Ми пропонуємо нашим читачам коротко ознайомитися з тим, що розповів президент України.

Володимир Зеленський заявив, що Київ обмінявся з низкою країн проєктами документів щодо гарантій безпеки.

Він сказав, що мова може йти як про країни, які є членами НАТО, так і про держави, що не входять до Альянсу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ми б хотіли, щоб країни, які хочуть цього, відкрито приєдналися до США, Великобританії, Німеччини, Франції, Туреччини... На даний момент я назвав ті країни, які вже висловили готовність стати гарантами або ті, з якими ми вже зв'язалися і обмінялися деякими ранніми проектами документів з гарантій (безпеки)",- заявив Володимир Олександрович і зазначив, що хотів би бачити і Китай на боці України.

Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube
Володимир Зеленський. Фото: скрін youtube

Президент Зеленський в інтерв'ю Fox News не став підтверджувати або спростовувати інформацію про те, що ЗСУ, як стверджують в рф, завдали удару по нафтобазі в російському Бєлгороді

"Вибачте, я не обговорюю жоден з моїх наказів як Верховного Головнокомандувача",- сказав Зеленський.

Пожежа у Бєлгороді, скріншот
Пожежа у Бєлгороді, скріншот

Президент України впевнений, що апетити путіна ростуть.

"Чим більше ви їм дасте, тим більше у них зростає апетит",- сказав Зеленський і додав, що путін продовжить свою агресію в Європі за межами України і отримає те, що хоче, "якщо його не зупинять".

Український президент додав, що "всі повинні знати, що якщо нас затиснуть в кут", українські військові будуть "відповідати на повну силу".

українські військові
українські військові

Висловився Володимир Зеленський і про закінчення війни.

"Перемога правди - перемога України і українців. Питання в тому, коли це закінчиться. Це глибоке питання. Це болюче питання. Крім перемоги, український народ не погодиться ні з яким результатом"— - сказав президент.

Про мирну угоду з державою-терористкою

"Ми не торгуємо своєю територією. Питання територіальної цілісності та суверенітету не обговорюється",- відповів Зеленський на запитання, чи готова Україна піти на територіальні поступки заради миру.

Нагадаємо, що Ілля Кива "загубився" в Москві, звинувачуючи Україну в тому, чого не зробила росія.

Раніше ми повідомляли, що Україна провела з росією обмін полоненими, включаючи 15 жінок: тепер їм нічого не загрожує.