У мережі з'явилося відео, присвячене загиблому захиснику Маріуполя з полку"Азов". Ярослав Бригинець віддав життя, рятуючи друзів, які потрапили під обстріл.

6 квітня 2022 року блогер Міла Акулова передаває, що Ярослав Махач Бригинець загинув. Вона опублікувала лист, який був написаний побратимами полку"Азов".

"Ти завжди бився до кінця... витягав друзів, які потрапили під обстріл. Одного разу в розмові ти сказав що-не хочеш щоб тебе оплакували і сумували якщо щось трапиться...", - написали друзі воїна. Вони пообіцяли не плакати і не сумувати, а мстити за кожного побратима, і за кожного мирного жителя України.

"Ми не будемо плакати брат, ми будемо мстити! Ти справжній чоловік, воїн і герой. Людина, яка завжди посміхалася і приходила на допомогу в будь-якій ситуації без користі для себе".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Бійцю було всього лише 20 років…

"Боляче", — написала Міла Акулова.

Відомо, що хлопець займався боксом, був завжди життєрадісним. Рік тому, 13 лютого 2021 року Ярослав "Махач" Бригинець брав участь у турнірі з боксу в Маріуполі і зайняв там перше місце.

Нагадаємо, раніше воїн ЗСУ показав сухпайок, заряджаючий силами в боротьбі з окупантом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Черніговом один танк ЗСУ розгромив цілу колону окупантів.

Також "Знай.ua" писав, що українець "Цар" розповів, заради чого віддав 6 років життя ЗСУ