Лукашенко заявив про проведення "блискучої спецоперації" в Україні зі звільнення білорусів.

"Дійшло до того, що ці негідники почали захоплювати там наших людей, перш за все водіїв автомобілів, які в той час потрапили туди. Заарештували півтори тисячі наших вагонів, захопили наші автомобілі і до сотні, по-моєму, наших хлопців, які керували цими фурами", — у відео зверненні заявив самопроголошений президент Республіки-маріонетки, диктатор Лукашенко.

Він також заявив, що"попереджав українців". По всій видимості Путін недожал на вусатого диктатора, і той заявив, що "були змушені провести операцію зі звільнення цих людей. Ми таку спеціальну операцію провели і всіх наших людей звільнили".

Текст Лукашенка придумують явно люди, у яких не все в порядку з психічним здоров'ям. Схоже для українців-мемщиків знову прибула нова партія"заготовок". Ось що сказав Лукашенко на завершення своєї "геніальної" мови:

"Блискуче провели, навіть ви не помітили. Якщо там у нас один, два, три, п'ять осіб десь залишилися, треба жорстко поставити умови (нехай Макей розмовляє з цим послом України), що, якщо це не буде зроблено, ми вже відповімо по-іншому".

Подробиць самої операції Лукашенко не озвучив, але вирішив подати в державні нагороди виконавців цієї операції.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше українці вручили кадирівцям дипломи тікток-факультету за перестрілку з порожнім гаражем.

Як повідомляв портал "Знай.ua", білоруські добровольці повернули загубленого в Бучі пса господарям.

Також "Знай.ua" писав, що земляк путіна погрожує вислати на батьківщину з Китаю партію отруєних вейпів.