У РФ починають підозрювати, що так звана «спецоперація» в Україні пішла не за планом і в український чорнозем лягає набагато більше їхніх солдатів, ніж про це говорять офіційно.

Відео з виступом депутата Московської міської думи Сергія Мітрохіна, який стурбований справжньою кількістю російських жертв в Україні, опублікував радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

На думку Мітрохіна, всі, хто виступив з підтримкою так званої "спецоперації", потім гірко про це пошкодують.

"Пройде зовсім небагато часу-і всі ті, хто сьогодні підтримує те, що відбувається в результаті так званої військової спецоперації, будуть гірко шкодувати. Тому що ця спецоперація віднесе в сотні разів, а може, і в тисячі разів більше людських життів, ніж ті жертви, які за вісім років там з'явилися. Причому жертви були з обох сторін", – зазначив депутат.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Він також додав, що не сумнівається – Росія замовчує про приховану підтримку "сепаратистів", які засіли на сході України.

Російський танк. Фото: Youtube
Російський танк. Фото: Youtube

"Тому хто там правий, хто винен, розбиратися будемо ще довго", - упевнений Мітрохін.

Додамо, українська сторона оцінює загальні бойові втрати Росії за час війни приблизно в 19 тисяч 300 осіб. У Росії називають цифру в 10 разів менше.

Нагадаємо, що відкрито міст, який полегшить дорогу на Київ з Ірпеня, Бучі та Гостомеля

Раніше повідомлялося, воїн ЗСУ за день знищив 90 одиниць ворожої техніки і став легендою: зумів відбити 4 потужні атаки росіян.

Також, россіяни після Краматорська обстріляли ще одну залізничну станцію