Зараз в Маріуполі одна з найскладніших ситуацій в країні. Місто виявилося повністю заблоковане російськими окупантами, але, ЗСУ не здаються, і борються з ними.

Один із захисників звернувся до людей і влади, після чого опублікував ролик в мережу. Щоб якомога більше людей це побачили, і почули тих, хто опинився в ув'язненні.

Місто продовжує стояти, але, місто потрібно звільняти. Це єдина вимога сьогодні. Інакше від людей і міста не залишиться нічого.

"Ми тут, ми боремося. Ми боремося. Ми безстрашні, мужні і сильні. Російський світ влаштував геноцид населення України. Солдати РФ від безпорадності і страху знищують мирних громадян, знищують мирні будинки. Ми звертаємося до кожної людини, давайте швидше закінчимо цей жахливий російським світ. Маріуполь - це Україна. Ми чекаємо. Слава Україні" - йдеться у зверненні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Вже більше місяця російські окупанти хочуть захопити Маріуполь, але, у них не виходить, і навряд чи колись вийде, адже громадяни не готові жити під прапорами країни-агресора.

Коли війська Росії зрозуміли, що вони не справляються, вони прийняли рішення викинути на місто невідому отруту.

Маріуполь. Фото: скрін youtube
Маріуполь. Фото: скрін youtube

У постраждалих спостерігається дихальна недостатність, вестибуло-атактичний синдром. Що саме це було за речовина-невідомо, так як через постійні бойові дії неможливо провести аналіз.

Батальйон "Азов"
Батальйон "Азов"

Тим часом у російській політичній і військовій верхівки всіляко заперечують свою причетність до цього інциденту. Але, в іншому, іншої відповіді від них очікувати і не варто було. Головне, що весь світ розуміє правду, і продовжує стояти на боці України.

Залишається сподіватися, що зовсім скоро ця цинічна війна закінчиться, і перемога буде за українцями. А інакше і бути не може.

Маріуполь / Фото MRPL.CITY
Маріуполь / Фото MRPL.CITY

Нагадаємо, що заступник Генсека ООН ледь підібрав слова після побаченого в Бучі та Ірпені

Раніше повідомлялося, що скільки отримають безробітні під час війни: розмір і порядок оформлення виплат

Також, два брата переїхали з Росії з початком агресії і загинули, захищаючи Україну