Нещодавно СБУ опублікувала перехоплений запис розмови російського окупанта зі своєю дружиною, яка абсолютно серйозно заявляє йому, щоб він ґвалтував українських жінок. Журналісти програми "Схеми" встановили особи пари, щоб їхні обличчя побачив весь світ. Про це повідомляє toronto_tv в instagram.

"Так, ти давай там, українських баб насилуй, так? І мені нічого не кажи, зрозуміло? Тільки користуйся контрацептивами!", - це уривок гучної розмови росіянина, який воює в Україні зі своєю дружиною. В Україні фіксується дуже багато випадків зґвалтування жінок і дітей російськими окупантами, як опинилася на такий злочин їхні ж рідні.

Фото: Схеми
Фото: Схеми

Так, журналісти змогли встановити особу і чоловіка і його дружини. Чоловік - роман биковський - у минулому строковик Росгвардії, також служив у полку, що брав участь в анексії Криму Росією. Після початку повномасштабної війни проти України воював у Херсонській області. Жінка - ольга биковська - виховує дитину в окупованому Криму. Раніше сім'я жила в Орловській області і переїхала до Криму в 2018 році.

Фото: Схеми
Фото: Схеми

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Цікаво, що в статусі ВКонтакте жінка вказала, що для неї головне в житті сім'я і діти.

Раніше Знай писав, мати російського строковика закликала не пускати дітей на "ганебну" війну в Україну: "Не принесе славу".

Також ми писали, США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "Притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал повідомляв, пошкоджене та зруйноване під час війни майно: українцям пояснили, як працюватиме механізм компенсації.