Російська пропаганда не перестає пробивати одне дно за іншим. Від її впливу не сховатися ні дорослим, ні дітям.

Агітація за війну з Україною, або, як її називають рашисти – «військової операції з денацифікації і демілітаризації», дісталася навіть до малюків у дитячому садку.

Відповідне відео поширили в мережі. Як зазначається, у дитячому садку в Казані провели "свято" на підтримку війни проти України.

Ініціатором заходу стала директор місцевого "Центру раннього розвитку", а батьки її в цьому підтримали.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На сцену виводили дітей від 2 до 5 років, «прикрашених» рашистським знаком «Z», і брали участь в номерах з Z-свастикою. У залі за цим спостерігали батьки.

"Хіба правильно, що росіян ображають? Тоді, може бути, правильно зробив президент, оголосивши війну Україні, щоб захистити, Дарину, Діну, Софу? Хто з вас думає, що зараз правильно президент чинить?» ,- запитує вихователь у малюків, і вимагає підняти ручки тих, хто підтримує дії Путіна.

"Це жесть. Раніше юнармії дивувалися, а тут з садка зомбі вирощують", "Мені в страшному сні не могло приснитися, то що зараз відбувається наяву", "Вони в своєму розумі? Як управління освіти таке допустило?! Всіх звільнити! Які це педагоги? Це ідіоти! Я повністю підтримую дії з денацифікації, але це вже перебір!», - пишуть в коментарях самі росіяни.

Раніше інформаційний портал Знай писав, мати російського строковика закликала не пускати дітей на "ганебну" війну в Україну: "не принесе славу".

Також ми писали, США і Великобританія відреагували на застосування Росією невідомої речовини в Маріуполі: "притягнемо Путіна до відповідальності".

Крім того, наш портал повідомляв, пошкоджене та зруйноване під час війни майно: українцям пояснили, як працюватиме механізм компенсації.