У соціальній мережі поділилися досить приємними новинами про те, що наші воїни ЗСУ повернули окуповані території. Днями наші мужні воїни змогли повернути тимчасово окуповані території в Харківській області.

Відповідну інформацію було опубліковано в Telegram-каналі "Лачен пише"

На превеликий жаль, окупанти продовжують намагатися захопити Україну будь-якими способами. Вже весь світ знає, що рашисти готові піти абсолютно на все, щоб знищити Україну. Однак окупант дуже сильно недооцінив силу українського народу і наших мужніх воїнів.

«ЗСУ на Харківщині здійснили контрнаступ Протягом вчорашнього дня тривали запеклі бої, внаслідок чого захисники звільнили Безруки, Слатіно, Прудянка Дергачівського району та закріпилися на позиціях», - повідомляється в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Є відомості, що важкі бої на території України тривають. Окупантів стає все менше, а їх техніка згорає щодня завдяки опору і відсічі наших бійців.

У той час, коли путінські раби несуть величезні втрати особового складу і техніки, Україна стає все сильніше з кожним днем, так як Захід і Європа продовжують давати нашим воїнам військове озброєння.

Нагадавши, українцям пояснили, яку небезпеку для нашої країни несе Придністров'я.

Як раніше повідомляв портал "Знай", українська розвідка розвіяла міф про крилаті ракети окупанта.

Також портал "Знай" писав, що Олексій Резніков назвав головні цілі путіна.