Український журналіст Павло Кащук відкрив маленьку, практично непримітну деталь у цій страшній війні росії проти України.

На радянській техніці, за допомогою якої окупанти вбивають мирних жителів і військових, виявлена новітня система управління вогнем. Саме вона потрапляє в ціль, стріляючи точно в будь-який час доби.

У знятому відеоролику можна побачити "кладовище" розстріляних окупантами машин, в яких ще недавно їздили українці. Ворожа армія відкривала вогонь незважаючи на людей, що знаходяться в салоні.

Розстріляні окупантами машини, скріншот з відео
Розстріляні окупантами машини, скріншот з відео

Павло Кащук звернув увагу на один з автомобілів і отвори на ньому від попадання 30мм гармати, яка встановлена на бронетехніці рф. Його вразило, наскільки купчасто вони були розташовані і як взагалі радянське обладнання здатне стріляти так влучно з великої відстані.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Розстріляні окупантами машини, скріншот з відео
Розстріляні окупантами машини, скріншот з відео

Українські бійці виявили кинуті бойові машини БМД 4 у Ворзелі, після втечі окупантів, в яких була помічена нова система управління вогнем. Саме вона дозволяла так точно вражати об'єкти. Як виявилося, компоненти і технології належать французькій компанії Thales, яка незважаючи на введені санкції в 2014 році, продовжувала поставляти необхідне обладнання на російський завод у Вологді.

Нагадаємо, Віталій Кім розповів про нічний обстріл Миколаєва, окупанти потрапили в кафе: "Вирішили, що там бомбардувальники"

Як повідомляв Знай.uа, Олексій Арестович висловився про ймовірність контрнаступу ЗСУ на Маріуполь: "101%"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир путін відправив 110-річне судно в Чорне море, щоб шукати затонулий крейсер "Москва" і ядерні боєзаряди на дні