В ефірі телемарафону міністр оборони Олексій Резніков пообіцяв російським загарбникам нових "пасочок" від іноземних друзів, маючи на увазі смертоносні гармати.

На питання журналіста про те, чи готовий міністр оборони до великого церковного свята Великодня, який цього року відзначається 24 лютого, він відповів, його "пасочки" надходять регулярно і вони повинні дуже допомогти Збройним силам України.

"Нові пасочки ми веземо щодня через кордон спеціальними конвоями. І завтра будуть нові пасочки для наших ЗСУ, які їх дуже вдало використовують проти ворога", - з посмішкою заявив Олексій Резніков.

Також він підкреслив, що коли українська влада просила у іноземних друзів зенітно-ракетні комплекси "Стінгер", то отримувала лише відмову. Тепер же в арсеналі ЗСУ є і американські гармати, і артилерія 155 калібру.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Розмови про те, що дайте нам "стінгери" в листопаді, нам відмовляли, говорили це неможливо. Але як ви знаєте, в січні перші "стінгери" ми вже отримали", - зазначив Резніков.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, Подоляк і Арахамія залишаться в Києві: відновлення переговорів рф і України неможливе - аналітики

Як повідомляв Знай.uа, воїни ЗСУ відправили до Кобзона російських окупантів, які орудували в Бучі: "Зазнали втрат"

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Арестович висловився про ймовірність контрнаступу ЗСУ на Маріуполь: "101%"