Цікаво тепер почути, як "заспіває" дружина, це людиноподібне створіння, та що порадить робити свому чоловіку.

В мережі повідомили хорошу новину, що рашиста з Крима, якому дружина пропонувала ґвалтувати українок потрапив у полон.

"Солдат армії РФ з Криму, якому дзвонила дружина з дому та обговорювала, що ґвалтуючи українок, треба оберігатися — взято в полон ЗСУ під Ізюмом", - повідомив ексдепутат Держдуми Ілля Пономарьов.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає. Проте раніше журналісти української та російської служб "Радіо Свобода" встановили особи російського військового та його дружини, які обговорювали телефоном зґвалтування українок.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Це 27 – річний Роман Биковський у минулому строковик Росгвардії, брав участь в окупації Криму, під час наступу в Україну вторгся на Херсонщину та Ольга Биковська, в дівоцтві — Пинясова. Проживають у Феодосії. Хоча обидва — вихідці з Орловської області рф. У подружжя є маленька дитина.

"Ти давай там, українських баб насилуй і мені нічо не говори. Зрозуміло? Головне — оберігайся там".

В ході розслідування Ольга Биковська розповіла журналістам телефоном, що її чоловіка поранили і він вже знаходиться в госпіталі в Севастополі.

Нагадаємо, раніше політик рф Михайло Ходорковський змішав з брудом окупантів-мародерів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ЗСУ стали четвертою армією НАТО, росіяни знову принижені.

Також "Знай.ua" писав, що Арестович пообіцяв зробити дуже боляче окупантам під Ізюмом