Через те, що останнім часом на території Придністровської Молдавської Республіки почалися серйозні провокації, небо над Молдовою виявилося «закритим».

Відповідний пост розмістили в Telegram-каналі «Всевидюче око»

"Ситуація наступна - Молдову тепер облітають літаки", - повідомляється в соціальній мережі.

Скріншот поста в Телеграм
Скріншот поста в Телеграм

Крім цього, є ще одна інформація, в якій можна дізнатися більш детально про те, що відбувається на території Молдови. Стало відомо, що президент Молдови Майя Григорівна Санду зібрала спеціальну раду, щоб вирішити питання з провокаціями на Придністров'ї.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Президент Молдови скликає Радбез у контексті придністровських провокацій, а тим часом літаки починають оминати повітряний простір Молдови", - пишуть у месенджері.

Потрібно визнати, що ситуація продовжує загострюватися. Путін зі своїми рабами не збирається зупинятися. Він готує нові провокації, щоб усіма можливими способами досягти своєї мети. Однак у нього нічого не вийде, так як весь цивілізований світ робить все можливе, щоб добро змогло перемогти зло.

Нагадавши, у мережі повідомили, що воїни ЗСУ вбили черговий літак окупантів.

Як раніше повідомляв портал "Знай", у мережі повідомили, чому не всі українці отримали 6500 гривень від Володимира Зеленського.

Також портал "Знай" писав, що стало відомо, скільки грошей виділили українцям на пенсії в квітні.