В одній з найгарячіших точок Маріуполя, на території заводу "Азовсталь" тривають важкі бої між українськими бійцями та російськими окупантами. У загоні "Азов" розповіли про нові обстріли армії рф і постраждалих.

Як повідомляють у військовому підрозділі "Азов", окупанти продовжують скидати снаряди на вже практично зруйнований маріупольський завод "Азовсталь" і обстрілювати територію. В цей час, в підвалі будівлі знаходяться тисячі заблокованих українців, у яких закінчуються припаси їжі і води. Більше того, через бойові дії серед мирного населення є постраждалі.

Зруйнований окупантами завод "Азовсталь". Фото: YouTube
Зруйнований окупантами завод "Азовсталь". Фото: YouTube

За інформацією, тільки за минулу ніч, з 25 по 26 квітня, було скоєно 35 авіаударів, в результаті яких сталося загоряння одного з цехів. Цивільні, які опинилися під завалами через спробу сховатися від обстрілів, сильно постраждали.

На даний момент військовослужбовці полку "Азов" надають першу медичну допомогу жертвам і докладають максимум зусиль, щоб звільнити українців з-під завалів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Варто відзначити, що в захопленому Маріуполі перебувають ще близько 120 тисяч українців. Деякі ховаються на "Азовсталі" з моменту початку бойових дій і дуже сподіваються на зелені коридори, які окупанти постійно зривають, не даючи мирному населенню вибратися з міста.

Нагадаємо, українка благає про евакуацію дітей із захопленого окупантами Маріуполя: ховаються в підвалі "Азовсталі" з 25 лютого

Як повідомляв Знай.uа, "мер" Маріуполя не захотів відновлювати "Азовсталь" після щоденних бомбардувань: ламати - не будувати

Також портал Знай.uа писав, що россійські окупанти заблокували Мелітополь і обстріляли Запоріжжя: "Застосовують фейки і звинувачення"