Каховка попереджає окупантів, що їх тут чекає найближчим часом. На стовпах з'явилися оголошення відповідного характеру.

Нещодавно російські окупанти тимчасово захопили владу у Каховці на Херсонщині. Вони почали з катувань українців та демонтажу української символіки. Проте окупантів готові за першої ліпшої нагоди вигнати. Листівки з оголошенням стали з'являтися по місту. Фото листівок розмістили на сторінках соцмереж.

"Руський окупант, Zнай! Каховка — это Украина. Мы близко. Наши люди уже работают здесь. Вас ждет смерть! Каховка - це Україна!"

Листівка для окупантів. Фото: Telegram
Листівка для окупантів. Фото: Telegram

Варто зазначити, що у Каховці відбуваютьс справжні тортури, особливо щодо чоловіків. За даними омбудсмена з прав людини Людмили Денисової, російські солдати затримують на вулицях міста не лише активістів або учасників АТО/ООС, а й чоловіків, які не мають жодного відношення до військової служби та не брали участь у мітингах проти окупації.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Очевидці повідомляють, що у приміщенні каховської поліції перебуває понад 10 цивільних, деяких із них там тримають уже кілька тижнів, а чоловіків катують електрошокерами та б'ють", - зазначає Денисова.

27 квітня у Херсоні відбувся мирний мітинг проти окупантів, рашисти розігнали українців, чотирьох було поранено.

Нагадаємо, раніше ми писали, що мужні україночки боронять Батьківщину на рівні з чоловіками

Як повідомляв портал "Знай.ua", російські спецслужби приготували чергову провокацію заради піару в ЗМІ. Вивезли іноземців з Херсона.

Також "Знай.ua" писав, що Азовці провели операцію проти росіян під Запоріжжям