Українцям розповіли історію героя, який щодня обороняє наші з вами землі. Роблять все для того, щоб ворожі війська покинули Україну раз і назавжди, і абсолютно неважливо яким способом.

Новий пост був опублікував на сторінці операції об'єднаних сил у соціальній мережі Facebook, де регулярно публікують важливу інформацію про вторгнення ворожих військ.

Олег родом з міста Дніпро, і побратими дали йому псевдонім "кіт". Зараз чоловік лікується в Дніпровському госпіталі, так як в районі Попасної отримав серйозне поранення. Осколок ворожої міни зайшов трохи вище коліна, і прошив стегно. Плюс до цього у нього контузія.

При цьому, Олег абсолютно не переживає з цього приводу, так як знає, що організм швидко відновиться, і вже за кілька тижнів він повернеться на фронт.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Військовий Олег, фото: Facebook
Військовий Олег, фото: Facebook

До 2014 року він не мав ніякого відношення до армії, але, потім все змінилося. Коли на нашу землю прийшли вороги. Спочатку був Майдан, потім добровольчий батальйон, а надалі вже контракт у ЗСУ.

"У травні 2021 року я демобілізувався, повернувся в цивільне життя. Але "відпустка" виявився зовсім не таким довгим, як очікував. Сталося широкомасштабне вторгнення ворога-мене покликав громадянський обов'язок, я знову мобілізувався на війну проти росіян" - розповідає чоловік.

Військовий Олег, фото: Facebook
Військовий Олег, фото: Facebook

Йому пощастило, і він потрапив в ту ж роту. З побратимами вони дуже подружилися, і з першого дня почали працювати старанно. При цьому, військовий зазначає, що зараз набагато жорсткіше війна, ніж була в 2014. Вони невпинно ведуть артилерійські обстріли.

"Але гарматне м'ясо всіх народів Росії не забезпечить перемогу Москви. Куди не глянь-скрізь йде героїчний, запеклий опір українців. Що в Попасній, що в Сєвєродонецьку – наші воїни в бою за свою державу демонструють справжні військові чудеса... " - продовжив Олег.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що в окупованому Луганську знайшли тіло колаборанта з кулею в голові: ГУР МО поділилися подробицями

Раніше повідомлялося, що російський офіцер зізнається, що стріляє по солдатам, щоб змусити їх йти в бій

Також, у Саратові окупанти "демілітаризували" два власних вертольоти