У москві в автозак полетів перший "коктейль Молотова", палало яскраво. Схоже, що у рф ознаки можливих заворушень.

Все сталося недалеко від пам'ятника Карла Маркса на площі Революції (це буквально біля Кремля). Чоловік кинув пляшку із запальною сумішшю і вона підпалила один з автозаків. Сміливця затримали.

Повідомляють також, що автозаки там стоять регулярно.

"Там завжди стоять кілька поліцейських автобусів. Чоловік кинув пляшку із запалювальною сумішшю і вона підпалила один із автозаків. Автомобіль вдалося загасити, а метальника затримати", - пишуть у соцмережах.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте, скалалося таке відчуття, що хтось просто зробив невеличку диверсію і показав, що автозаки самі не кусаються, а горять легко та видовищно. Маленька диверсія потішила й українців, які глибоко в душі сподіваються, що росія нарешті займеться власними проблемами і залишить нашу територію у спокої. Звісно, цього не трапиться, і прийдеться гнати ворога "руками, ногами, своєю головою", - як співав Скрябін, але надія, відомо, вмирає останньою.

Нагадаємо, раніше російська пропаганда вигадала новий фейк про ЗСУ і "Придністров'я", мовляв, українцям потрібна їхня прогнивша база з боєзапасом.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у рф скаржаться на допомогу Україні британських спецпризначенців, назвали спецзагін диверсантами, Україна мала здатися без бою, а всі, хто допомагають — вороги.

Також "Знай.ua" писав, що українці запропонували Зеленському згадати історію, та повернути до складу України Білгород