Історія українського військового, який щодня обороняє наші землі. З початку повномасштабного вторгнення прийняв рішення повернутися на батьківщину, щоб вигнати ворога.

Новий пост був опублікований на сторінці Генерального штабу Збройних сил України в соціальній мережі Facebook, де регулярно сповіщають про актуальні події в країні.

Цього разу розповіли історію Віталія. Друзі часто запитували його, коли він воював на Донбасі, що там на фронті, але сказати йому було нічого.

"Хлопці, я бачу тільки те, що у мене в прицілі. Я не можу спостерігати всю картину. Але я вірю в ЗСУ і тому я тут". На чому заснована моя віра? На тому, що правда завжди перемагає", - каже боєць 72 ОМБр ім. Чорних запорожців на псевдо "Йожик".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Після початку повномасштабного вторгнення нічого не змінилося, він все так само вірить в Україну, і в Збройні сили. На момент початку війни Віталій працював у Нідерландах будівельником, однак, як тільки почув про біду, швидко зібрав речі і повернувся додому.

Військовий Віталій, фото: Facebook
Військовий Віталій, фото: Facebook

Збирався спочатку в Миколаївську тероборону, адже хотів захищати саме рідний край, проте, в результаті прийняв рішення повернутися в стрій 72-ї бригади, разом з якою був свого часу на Донбасі.

"Коли я згадую АТО, розумію, що війна для більшості тоді обмежувалася лінією фронту. Тільки в Маріуполь заїдеш-і АТО закінчилося. Люди просто жили своїм життям, не кажучи вже про Київ або Миколаїв, де війна зовсім не відчувалася. Зараз все змінилося кардинально. Всюди в Україні-концентроване людське горе", – ділиться роздумами Віталій.

Після перемоги чоловік планує більше подорожувати Україною.

Нагадаємо, що День піхоти-6 травня: привітання для військових, які несуть в оселі українців мир і спокій

Раніше повідомлялося, що історія військового медика Юлії, яка кинула все заради порятунку захисників ЗСУ

Також, російські окупанти вбили 15-річного хлопця, який допомагав евакуювати тварин