Стало відомо про те, що російський диктатор путін продовжує порушувати свої ж обіцянки, і відправляє воювати в Україну солдатів строковиків.

Про це стало відомо завдяки Головному управлінню розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах. За їх інформацією, путін не стримує своїх слів, і направляє на війну в Україну строковиків.

Пов'язано це з високими втратами на фронті, і саме тому російські окупанти намагаються якомога швидше поповнити резерви, і не можуть використовувати нікого іншого, як молодих хлопців з армії, у яких абсолютно немає ніякого досвіду.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtubeросійські окупанти. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

При цьому, постійно журналістам політична верхівка розповідає про те, що це неприпустимо, а всі докази нічого інше, як фейки від "недружніх країн".

Встановлено, що у складі 217 повітряно-десантного полку 98 повітряно-десантної дивізії (Іваново) до бойових дій на території України активно залучаються військовослужбовці строкової служби. На даний час 98 дивізія окупанта бере участь у боях на території Харківської області.

Техніка окупантів, фото: Facebook
Техніка окупантів, фото: Facebook

"Поспіх у питанні відновлення втрат призводить до скорочення періоду навчання майбутніх окупантів. Новобранці 8 Армії Південного військового округу ЗС РФ проходять 4-денний курс підготовки. Після чого направляються на доукомплектування мотострілецьких підрозділів на території України. Також російська влада на примусово-добровільній основі направляє до 40 медичних працівників Криму в безоплатне відрядження на окуповані території Донецької області" - йдеться в повідомленні під постом.

Окупанти в ЧАЕС. Фото: Youtube
Окупанти в ЧАЕС. Фото: Youtube

Мета такого відрядження, як вони зазначають-надання допомоги, а термін-близько двох тижнів.

Нагадаємо, що в морзі Горлівки з'явилося більше сотні тіл окупантів: ще групу росіян взяли в полон

Раніше повідомлялося, що в США розповіли про свою роль у потопленні крейсера "Москва"

Також, Подоляк посміявся над розумовими здібностями росіян, які відмовилися від терміна "денацифікація"