Головнокомандувач ЗС України Валерій Залужний розповів, що для нього означає перемога, а також розкрив деякі подробиці протистояння на полі бою.

Про це він заявив під час розмови з головою об'єднаного комітету начальників штабу США генералом Марка Міллі. Подробицями поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Колега з США запитав у Валерія Залужного, що для того позначає перемога.

"Це дійсно важливе питання. Для мене перемога - це знищення ворога, що знаходиться на нашій землі, і звільнення всіх захоплених ним територій. Поінформував генерала Міллі про оперативну обстановку. Вона залишається складною, проте наш бойовий настрій і ми націлені тільки на перемогу" - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Валерій Залужний. Фото: YouTube
Валерій Залужний. Фото: YouTube

Також, особливий акцент у розмові був на тому, що противник продовжує використовувати стратегічні крилаті ракети. Щодня випускається від 10 до 14 по об'єктах цивільної інфраструктури. Також, останнім часом вони масово використовують крилаті ракети типу Х-22. Однією з причин такого рішення є відмова від авіації, яка несе колосальні втрати.

"Телефонна розмова з генералом Міллі - це чергова можливість висловити подяку Народу і уряду США за надану допомогу, а також можливість запевнити, що ми ведемо суворий облік і контроль за використанням наданих матеріальних засобів. Ми готові поділитися всіма матеріалами з Посольством Сполучених Штатів, як тільки повернеться в Україну " - підсумував Валерій Залужний.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що окупанти в Маріуполі розпочали черговий штурм "Азовсталі"

Раніше повідомлялося, що евакуював людей під кулями російських загарбників-оперний співак Сергій Іванчук отримав 5 поранень

Також, дівчина з Азова, яка втратила коханого за три дні по весіллі пообіцяла вижити і помститися.