Стало відомо про те, що Російська Федерація зараз планує переманити Африку, Близький Схід, а також всю Азію на свій бік. Сподіваються на допомогу у війні.

Про це повідомив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час відеотрансляції в Facebook. У такий спосіб він коментував свої враження від візиту на Всесвітній економічний форум в Давосі.

За його словами, Кремль зараз намагається довести іншим країнам, що»Україна відвернула увагу світу від вирішення інших проблем". У такий спосіб вони намагаються змістити увагу від війни.

"Росіяни намагаються підбурити Африку, підбурити Близький Схід, частково Азію проти України, проти наших партнерів і показати, що ми якось дискримінаційно до них ставимося",-розповів Кулеба.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Така поведінка політичної верхівки росіян ще раз доводить, що міжнародна підтримка, яку надає Україні цивілізований світ, ефективна. Вони бояться програти, і починають розуміти, що цей процес незворотній.

Багато світових країн вже показують, що вони втомилися від цієї війни, і наполягають на відновленні переговорів. Дмитро Кулеба ж зазначив у свою чергу, що Україна не підтримає жоден з планів, який заморозить війну. Це потрібно закінчувати тут і зараз.

Дмитро Кулеба, фото: скріншот з відео
Дмитро Кулеба, фото: скріншот з відео

А ніякі поступки стосовно територіальної цілісності і суверенітету нашої держави неприпустимі, так як на цьому Росія не зупиниться, і в такому випадку піде далі на Європу. Чомусь не всі лідери це розуміють, і затримують постачання зброї.

Всесвітній економічний форум у Давосі
Всесвітній економічний форум у Давосі

Нагадаємо, що 6 пострілів на хвилину, Генштаб ЗСУ показав гаубиці FH70 які вже воюють в Україні проти російської армії

Раніше повідомлялося, що Україна посилила охорону північного кордону після чергової провокації окупантів: помилки не будуть повторені

Також, Олексій Арестович емоційно країнам, які пропонують "поділитися територіями"