Історик і журналіст Енн Епплбаум вирішила висловитися стосовно війни в Україні. До чого можуть призвести компроміси з Путіним у війні Росії проти України.

Розповіла про це вона в новому матеріалі The Atlantic.

На її думку, єдиний вихід у сьогоднішніх реаліях-це поразка Путіна. Інакше і бути не повинно, так як в разі завоювання українських територій, він не зупиниться, і піде далі.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

Саме тому ні в якому разі не можна допустити ніяких компромісів у переговорах з ним.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Поведінка російських військ у цій війні демонструє, що не існує міжнародної угоди, на дотримання якої Путін міг би розраховувати. Що б він пообіцяв під час мирних переговорів, західним чиновникам доведеться керуватися тим, що будь-яке українське населення, передане Росії, відчуває арештів, терору, масових пограбувань і згвалтувань в безпрецедентних масштабах... Путін чітко дав зрозуміти, що знищення України є для нього важливою, навіть екзистенціальною метою. Де докази того, що він відмовився від цієї ідеї?"- пише журналістка.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Російська жорстокість означає, що будь-які поступки рано чи пізно стануть джерелом заколоту. Партизани в місті Мелітополі, окупованому з перших днів війни, вже стверджують, що вбили кілька російських офіцерів і здійснили диверсії.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Зараз, як зазначає журналістка, багато що залежить від Заходу. Вони не повинні втратити цей запал, і продовжувати допомагати Україні подолати російське зло.

Нагадаємо, що Польща підставляє міцне плече, не зупиняється, і передає Україні сучасну зброю: плюс 18 самохідних гаубиць 155-мм калібру

Раніше повідомлялося, що український розвідник тренувався по 18 годин на день, щоб стати професіоналом

Також, війна не скасовує життя і любов: майже 52 тисячі пар в Україні об'єднали свої життя за 90 днів російської агресії