Російські загарбники йдуть на війну, підписуючи згоду на вбивство цивільних.

Нові полонені окупанти вже не розповідають казочки про "навчання" та те, що "заблукали". Цього разу полонений зізнався, що перед тим, як їхати на війну підписав рапорт про вбивство цивільних мешканців. Відео зізнання СБУ розмістила у соцмережах.

Російські окупанти, фото: скріншот з відео
Російські окупанти, фото: скріншот з відео

Російський снайпер розповів, що змушений був підписати згоду на вбивство мирних мешканців. ТОбто росіянин фактично підтвердив, що свідомо погодився працювати вбивцею. ВІн підтвердив, що розумів, що їм даватимуть накази вбивати цивільних українців.

Українські захисники схопили його під час бойових дій на території Волноваського району Донецької області.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Полонені. Фото: Telegram
Полонені. Фото: Telegram

"Нам прийшов наказ: написати згоду, що ми їдемо вбивати мирних громадян України. Я написав рапорт 29 числа, деякі написали відмову. Але замполіт сказав: "підпишіть рапорту заново. Якщо не поїдете, то вас "на губу" відправлять (гауптвахта-прим.), або просто звільнять"
- каже полонений.

Він зробив вибір — вбивати українців, щоб не бути звільненим і не сидіти на гауптвахті. Зате тепер він дає свідчення проти себе та своїх злочинців-співвітчизників, і ймовірно потрапить за ґрати в українську в'язницю.

Нагадаємо, раніше ми писали, що те, що трапилося в Україні сміливо можна вважати геноцидом - кілька ознак винуватості російських окупантів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", будь-який договір між Україною та Російською Федерацією на кшталт "Мінська-3" – це відкладена війна вважає Михайло Подоляк.

Також "Знай.ua" писав, що пенсіонерка з Донеччини про поранення під час влучання російського снаряда в дім та ЗСУ.